Ha arribat l’estiu i amb ell el sol, la calor, la platja però sobretot el “xiringuito”!!. Fer el vermut,
dinar o prendre un refresc en un “xiringuito” és un dels hàbits més comuns
durant l’estiu i les vacances. Això però no està gens renyit amb la
sostenibilitat i la consciència ambiental. Lasal del Varador és un “xiringuito”
conscient en tots els sentits, on s’ha tingut en compte cada detall. A Lasal
podreu gaudir dels millors plats d’estiu amb la millor qualitat i un toc de sostenibilitat,
molts dels seus productes són ecològics (carns, verdures, sucs, llegums,...),
de proximitat, de temporada i escollits amb consciència.
A més de fer una cuina mediterrània conscient i de
qualitat Lasal està ubicada en una petita edificació que segueix els principis
de l’arquitectura bioclimàtica. Amb una bona orientació a l’hivern el sol
escalfa l’interior amb el suport d’un terra radiant mitjançant plaques solars
tèrmiques que alhora subministren aigua calenta al “xiriguito”. A l’estiu la
ventilació creuada i un sostre avançat per fer ombra manté una temperatura agradable
sense la necessitat d’aire condicionat. Molts dels materials utilitzats en la
seva construcció són ecològics i sostenibles, fins i tots les pintures i els
vernissos!!! Com ja us he dit, a Lasal intenten cuidar tots els detalls per “demostrar que amb un ús més eficient dels
recursos aconseguim una activitat més respectuosa amb el medi ambient...”
Lasal del Varador es troba al Passeig Marítim de Mataró
190, just davant de la platja. Un lloc perfecte per gaudir l’estiu amb un bon
menjar amb bona companyia i amb la consciència tranquil·la.
Més informació a: www.lasal.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada