dilluns, 12 de març del 2012

Sanex Zero%


L’entrada d’aquesta setmana és un gel de bany respectuós amb la teva pell, el medi ambient i al mateix temps amb la teva butxaca! Amb una fórmula biodegradable el Sanex Zero%  conté 0% parabens, 0% colorants, 0% phthalats i 0% phenoxyethanol. A més de tenir un baix contingut en ingredients químics amb el seu “eco pack” estalvies fins a un 79% de plàstic en comparació a dues ampolles de 600 ml. Està oficialment aprovat per la European Eco Label (www.ecolabel.com). Aquest gel de bany el podeu trobar fàcilment a qualsevol supermercat a un preu prou econòmic de 3,15€ l’envàs de 1200 ml. També podeu trobar una versió per a pells seques.

Ingredients:
AQUA , SODIUM LAURETH SULFATE , GLYCERIN , COCAMIDOPROPYL BETAINE , SODIUM CHLORIDE , COCO-GLUCOSIDE , PARFUM , SODIUM LACTATE , LACTIC ACID , SODIUM BENZOATE .

L’únic ingredient que pot ser dubtós pel que fa a la seva “toxicitat” és el “sodium laureth sulfate”(el responsable de fer espuma)  que pot causar irritacions, però no he trobat cap gel de bany, xampú o sabó de mà que no el contingui. 

On ho pots trobar?: Supermercats habituals. Caprabo/Eroski, Mercadona, Carrefour.

Més informació sobre el producte de la foto a www.sanex.es

2 comentaris:

  1. Hola, m'encanta el teu blog.Jo porto un estil de vida també similar, utilitzant ecolabel, etc. Una de les coses que he descobert amb el temps, és que utilitzar una pastilla de sabó no només pot ser més ecològic (dura més, menys envasos, etc.) sino que també és molt més barat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies "dixit"! Doncs la veritat és que tens tota la raó, tot i que hi ha gent menys compromesa amb el tema que simplement vol una alternativa fàcil i còmode sense haver de canviar gaires coses. Espero que alguns dels seguidors segueixin el consell del teu comentari i ja saps que si tens alguna altre idea, alternativa o qualsevol cosa interessant estaré encantat que la vulguis compartir! Gràcies un altre cop!

      Elimina