divendres, 8 de febrer del 2013

Xampú Sante



 Avui publiquem un dels xampús naturals més econòmics del mercat. Es tracta d’un producte de la marca alemanya SANTE Naturkosmetik que fabrica tot tipus de cosmètics, des de xampús, gels de bany, cremes solars fins a maquillatge i tints de cabell, tots dins la filosofia de cosmètica natural.


Un xampú per revitalitzar els cabells a base d’extractes naturals procedents d’agricultura ecològica. A més el seu format familiar fa que aquest producte sigui saludable per a nosaltres i per a la nostre butxaca, ja que el preu d’aquest xampú és aproximadament la meitat que d’altres xampús naturals que puguem trobar al mercat.


Aquest producte està certificat per la BDIH sobre cosmètics naturals controlats (www.kontrollierte-naturkosmetik.de) i pel segell internacional NaTrue (www.natrue.org).


El preu d’aquest producte és de aproximadament 13 € l’envàs de 950 ml.


Ingredients: Aigua, Sodium Coco Sulfate, Lauryl Glucoside, Coco Glucoside, Inulin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Citric Acid, Betaine, Maris Sal (Sea Salt), Glyceryl Oleate, PCA Glyceryl Oleate, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Olea Europea (Olive) Fruit Oil*, Arginine, Glycerin, Potassium Sorbate, Phytic Acid, Parfum (Essential Oils), PCA Ethyl Cocoyl Arginate.


*de cultiu ecològic controlat


On el podeu trobar?: A supermercats i botigues especialitzades en productes naturals i/o ecològics.


Més informació a: www.sante.de

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada