dilluns, 22 d’octubre del 2012

Som Energia


 

Aquesta setmana us presento una iniciativa que sorgeix de la consciència de la gent, de la voluntat de crear un model diferent, de fer les coses d’una altra manera. Avui us presento Som Energia!

Som Energia és una cooperativa que aposta per un model energètic diferent, 100% renovable i impulsat per la gent. Una eina que ens permet als que volem un model diferent, tenir veu i força per impulsar aquest canvi i permetre als socis d’aquesta consumir energia 100% renovable a preus de mercat. A més a més des de Som Energia és desenvolupen projectes rendibles d’energies renovables finançats pels membres amb l’objectiu de produir, amb fons energètiques renovables, tota l’energia que subministren. 

Què hem de fer per consumir energia “verda”? Primer de tot ens hem de fer socis de Som Energia, que significa fer un únic pagament retornable de 100€. Això ens permetrà gaudir dels avantatges de ser soci, tenir dret a vot, invertir i participar en projectes d’economia sostenible, contractar la factura de la “llum”, etc. 

El segon pas és contractar amb ells la vostra facturació elèctrica, com ho faria qualsevol comercialitzadora del mercat, consumint així energia renovable sense cap sobrecost. Dos passos molt senzills que ens permetran posar el nostre granet de sorra per impulsar un model energètic més sostenible, creat a partir de la voluntat de les persones.

Dóna veu a l’energia “verda”!

Més informació a: www.somenergia.coop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada