divendres, 4 de gener de 2013

Heart BurgerComencem el 2013 amb una proposta gastronòmica d’allò més sana i conscient! Un restaurant on hi podràs tastar les hamburgueses més sanes a més d’amanides, aperitius i postres de tot tipus fins i tot aptes per a celíacs. Al Heart Burger t’ofereixen carn de vedella 100% ecològica  i malgrat que el nom pugui enganyar, en aquest restaurant català tots els aliments provenen de Catalunya, així doncs a més a més de salut al Heart Burger i podràs tastar consciència!


Pots escollir entre una quinzena de hamburgueses que no totes són de vedella, en tenen de salmó, tonyina, llagostins, pollastre i vegetariana. Per acompanyar pots demanar-te una de les deu amanides o un dels molts aperitius que t’ofereixen. Fins i tot els celíacs poden gaudir d’una amplia carta especial on hi trobaran un assortit de aperitius (nuggets, croquetes, “nachos”,...) i postres aptes per a celíacs a més de totes les amanides i hamburgueses de la carta que serveixen amb un pa especial!


Tot això combinat amb un disseny d’hamburguesa únic, el segell de la marca, un pa amb forma de cor (símbol de salut) que de ben segur et sorprendrà!


En definitiva un restaurant que s’adapta a tots els públics i gustos alhora que ens cuida la salut de tots! El trobareu a Gran Via de les Corts Catalanes 602, Barcelona.


Més informació a: www.barcelonaheartburger.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada