divendres, 8 de juny del 2012

AloeDent



Avui us presento una de les pastes dentífriques més naturals i segures entre totes les pastes de dents naturals que podeu trobar. AloeDent és una marca britànica que fabrica aquesta pasta de dents basada en Aloe Barbadensis i 3 extractes naturals més, Menta Piperita, Melaleuca alternifolia i  Echinacea Angustifolia

En els productes convencionals és bastant comú trobar entre 3 i 4 ingredients de perillositat mitjana i a vegades fins i tot substancies catalogades de perillositat alta. Aquest producte només conté 1 ingredient de perillositat mitjana, el Sodium Lauroyl Sarcosinate (segons dades de Environmental Working Group, www.ewg.org) i segons EWG es pot considerar un producte de risc baix.

El preu d’aquest producte és de uns 7 € aproximadament, tot i que pel seu ús amb una petita quantitat en tenim suficient. A més a més aquest producte a banda de ser natural, ens ofereix la mateixa sensació i comoditat que un producte convencional. 

AloeDent té 3 games diferents d’aquest producte: Triple Acció (+ Co Q10), Blanquejant (+ Sílice), Sensitive (+Echinacea). Aquest producte no conté ni fluor ni SLS (sodium lauryl sulfate) i no ha estat testat en animals.

On ho pots trobar?: A botigues especialitzades en productes naturals i/o ecològics.

Més informació a: www.aloedent.co.uk i www.evicro.net (distribuïdor).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada