diumenge, 27 de maig del 2012

Fastvínic



Aquest és un restaurant on es fa un homenatge al producte local, estacional i ecològic a través de la menja popular per excel·lència: l’entrepà. I ho fan exaltant els millors productes que ens ofereix avui Catalunya. La carta es completa amb una oferta d’amanides ben generosa a través de la qual volem demostrar que aquest plat pot ser d’allò més variat i atractiu. Les postres també s’elaboren de la mateixa manera que la resta: amb productes catalans, en bona part ecològics, tot respectant el que la natura ens ofereix al llarg de les estacions de l’any.  

El concepte global d’aquest espai està pensat al detall per mantenir aquest compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat, tenint en compte els materials utilitzats, el tipus de disseny, il·luminació, etc., fet que els ha portat a ser el primer local de restauració de Catalunya en haver obtingut la certificació LEED en el nivell GOLD. LEED, acrònim anglès de "Lideratge en Disseny Energètic i Mediambiental", atorgat pel Green Building Council dels Estats Units, està considerat el màxim referent internacional en el disseny, construcció i operació d’edificis ecològics d’alt rendiment.

Aquí doncs teniu una proposta deliciosa que us permetrà gaudir d’un entrepà amb una copa de vi (selecció de vins catalans),  al mateix temps que estareu fent un gest per el medi ambient, consumint productes ecològics, de proximitat (km 0) i sobretot de temporada, així que Bon profit!!

Més informació i la carta a: www.fastvinic.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada