divendres, 20 de juliol del 2012

Soja Gerblé



Des de fa uns anys la llet o correctament dit beguda de soja, ha esdevingut un habitant comú de les nostres cuines. Ja sigui per gust, per intoleràncies a la lactosa o a la llet, per problemes digestius o per canvis d’hàbits alimentaris cap a una dieta més vegetariana, la beguda de soja, font de proteïnes vegetals, és cada cop més present en la nostra dieta. 

Pel que fa a marques, la beguda de soja n’ha anat conquistant algunes, ja que ha estat un producte amb una alta demanda, fet que ha seduït, fins i tot, a les marques lleteres més importants del sector. I com passa amb les llets, les begudes de soja no estan totes fora de sospita. Que sigui de soja no vol dir que sigui “eco” ni 100% natural ni res d’això. En el món en el que vivim la facturació passa per sobre de la feina ben feta i no totes les begudes de soja que podem comprar són de confiança, ja sigui pels orígens de la soja, els mètodes de cultiu, etc.

Per això avui us presento una opció entre moltes, una de cultiu ecològic amb certificat de la unió europea que podreu trobar fàcilment als supermercats habituals per un preu de 1,95 € el litre.

On ho pots trobar?: Al supermercat habitual. Caprabo, Sorli Discau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada