dimecres, 28 de novembre del 2012

Detergent Carrefour


Milers de rentadores funcionen cada dia i milers de litres d’aigua s’eliminen cada dia amb la brutícia i productes residuals de rentar la roba. Quan rentem la roba, com quan ens dutxem, les aigües residuals porten tan la brutícia com els elements sobrants dels productes de neteja que utilitzem, i aquests poden ser molt tòxics, sobretot per els aqüífers, i malmeten el medi ambient. 


Avui doncs us presento un detergent amb certificat europeu Ecolabel que per la seva composició, redueix l’impacte en el medi aquàtic (+biodegradable) i redueix el consum de recursos. En l’envàs, 100% reciclable, hi trobareu una guia d’ús responsable, un dels punts que contribueixen a que aquest producte obtingui el certificat Ecolabel i per tant sigui un producte millor per tu i per a tots.  

Un producte d’ús habitual, a l’abast de molts que ens permetrà sense gairebé adonar-nos-en reduir l’impacte del nostre dia a dia amb un cost més baix que altres detergents semblants!!!

Ingredients: 5%-15%: tensioactivos aniónicos, tensioactivos no iónicos, jabón. Menos del 5%: policarboxilatos. También: enzimas (proteasa, lipasa y amilasa), perfumes.

On ho podeu trobar?: Aquest producte el trobareu als supermercats Carrefour a un preu de 6,60 € (3 L./40 rentades).

Més informació a: www.carrefour.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada