diumenge, 1 d’abril del 2012

Froggy Rentaplats


Aquest és un sabó per rentar el plats de manera conscient i respectuosa amb el medi ambient, ja que és biodegradable i per tan té in impacte mínim en els nostres aqüífers; utilitza principis actius naturals; lliure de productes químics com fosfats, borats, formaldehids..., i no experimentat amb animals.

Froggy és una marca que disposa de 2 etiquetes que acrediten el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat. La primera és la EcoLabel (www.ecolabel.eu) que és un certificat a nivell europeu que el producte té un impacte reduït en tot el seu cicle de vida, des de l’extracció de les matèries primes, passant per la producció fins al seu reciclatge. L’altre és Sustainable Cleaning (www.sustainable-cleaning.com) certificat a nivell europeu, promogut per la Associació Internacional de Sabons, Detergents i productes de Neteja (A.I.S.E) que valida el producte pel que fa a la seva sostenibilitat i compromís amb el medi ambient i la salut. 

El podeu trobar a qualsevol supermercat a un preu raonable de 1,80 €, més barat fins i tot que alguns sabons concentrats de marques conegudes. Més informació sobre aquest producte i altres de la marca a www.froggy.es

On ho pots trobar?: Supermercats habituals. Caprabo/Eroski.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada