dimecres, 2 de maig de 2012

Eco Filtres OCB


Fumar ha esdevingut, per sort, un costum cada cop menys practicat o com a mínim en menys freqüència per aquells que fumen. Sobretot degut a les noves normatives que prohibeixen fumar en llocs públics i en la majoria de locals de oci que fins ara eren víctima de les fumarades incessants. Fumar perjudica sèriament la salut dels que ho fan i de les persones que els envolten, fet que les marques de tabac estan obligades a reafirmar en els seus productes. Però fumar no només perjudica a les persones, també ho fa al medi ambient.

 Ara però l’acte de fumar pot esdevenir menys perjudicial pel medi ambient, i per tant per tots nosaltres, amb els filtres biodegradables de OCB. Aquests filtres estan fabricats amb fibres de cel•lulosa pura procedent de boscos gestionats amb practiques sostenibles i amb certificat FSC, són biodegradables i es descomponen de manera natural en 28 dies (a diferencia dels normals que tarden 10-15 anys), a més a més aquests filtres no estan blanquejats, d’aquí el seu color beix, que els fan més “saludables” pel que fuma. Per completar la consciencia d’aquest producte, l’envàs és de material reciclable i utilitzen tintes biodegradables per a l’ impressió.

 En la mateixa línia OCB també disposa de paper de “liar” produïts a partir de cànem d’origen orgànic 100%, paper no blanquejat, goma 100% vegetal i orgànica, i utilitza envasos de cartró reciclat i tintes biodegradables.

Així que ja pots demanar al teu estanc habitual aquest producte, al mateix preu que els que has utilitzat sempre (1,20 € pels filtres i 0,70 € paper), per posar el teu granet de sorra, però no t’oblidis mai de llençar el cigarret a les escombraries!!!!

Més informació a: www.natural-experience.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada