divendres, 11 de maig del 2012

Xampú UrteKram



UrteKram és una petita empresa danesa fundada el 1972 que fabrica productes naturals de cosmètica i higiene, i comercialitza aliments ecològics i productes de Comerç Just. Tots els productes cosmètics de la marca estan basats en productes vegetals i no contenen conservants ni cap substància derivada del petroli. Tenen el segell Eco Cert, aquest segell certifica la absència de transgènics, parabens, fenoxi etanol, nanopartícules, silicona, PEG, perfums i colorants sintètics, ingredients d’origen animal (exceptuant productes naturals en si mateixos: llet, mel, etc.), i el caràcter biodegradable o reciclable dels embalatges. 

A més a més certifica que, en tots els casos, un percentatge mínim del 95% de tots els ingredients utilitzats han de ser naturals o de origen natural. Per obtenir el segell de Cosmètic Ecològic, com és aquest cas, un mínim del 95% del ingredients vegetals de la formula ha de venir d’agricultura ecològica, i un mínim del 10% de tots els ingredients ha de venir d’agricultura ecològica.

Així doncs estem davant d’un producte natural i amb el qual podem confiar que respectarà la nostre salut i la del medi ambient. També podem trobar en aquest producte el segell “Leaping Bunny” (“Conillet Saltant”), que ens certifica que per produir aquest producte no s’ha utilitzat cap animal per analitzar la toxicitat del ingredients abans de incorporar-los a la formula i per tant que arribi al consumidor, és a dir, NO experimenten amb animals per elaborar els seus productes.

Aquest xampú amb extractes de Espígol (Lavandula angustifolia) està pensat per a cabells normals i per oferir una sensació relaxant. El podeu trobar a botigues especialitzades o supermercats ecològics per un preu de 10 € aproximadament l’envàs de 500 ml. Al web de UrteKram podeu trobar la resta de productes.

Ingredients:

aigua, àloe vera*, oli de coco i glucosa de blat de moro saponificats, glicerina vegetal, àcid levulínic, àcid anísic, extractes de flor de espígol*, àcid cítric, oli essencial d’espígol*, res més!.

*=agricultura ecològica

On ho pots trobar?: A botigues especialitzades en productes naturals i/o ecològics.

Més informació a: www.urtekram.com, www.ecocert.com/es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada